VISUAL MARKETING

bedrijfsfilm VIDEO FOTO VISAGIE

BEDRIJFSFILM

Exposure Media maakt videomarketing content, in de vorm van een bedrijfsfilm, pitchvideo, documentaire en alles op het gebied van fotografie, en visagie. Wij maken ook audioproducties en verzorgen de mastering (muziek in videoproducties, en soundlogo’s). Naast videomarketing kunnen wij u verder helpen met branding, lead generatie en sales.

t

WAAROM?

Video- en fotocontent zorgen voor een betere conversie, en geeft een goede return on investment. Het bouwt ook een stuk vertrouwen naar uw doelgroep toe, wat nu juist het hele concept is van contentmarketing. Engageer de kijkers met interessante en waardevolle informatie zodat deze u langer zullen blijven volgen. De acceptatie wordt verhoogd en het vertrouwen stijgt.
w

PITCHVIDEO

Iedereen zoekt steeds meer informatie over bedrijven en producten, en wil ook graag weten met wie ze van doen hebben. Laat jezelf dus van je beste kant zien met een pitchvideo. Google houdt van video en indexeert dit ook beter dan tekst. Het is makkelijk te delen via Facebook, Linkedin en YouTube, waarmee de bekendheid aanzienlijk wordt vergroot.

FOTOGRAFIE

Exposure Media is gespecialiseerd in uitvoerende portretten, bedrijfsevenementen en PR-fotografie. Wij bieden een volledige reeks creatieve digitale services, waaronder het ter plekke bekijken van de afbeeldingen en het geven van creatief advies in de studio of op de locatie.

CREATIVITEIT

De meest overtuigende beelden zijn de foto’s die de kijker het gevoel geven dat ze deel uitmaken van het evenement. Deze afbeeldingen zijn over het algemeen een resultaat van een creatieve invalshoek, een uniek perspectief en een scherp gevoel om op het juiste moment op de juiste plaats te zijn.

Z

REPORTAGE

Uw evenement moet uw bedrijfsmerk en -visie weerspiegelen en de foto’s van uw evenement moeten een verlengstuk van uw merk zijn. Een succesvolle fotograaf van bedrijfsevenementen zal uw visie op het evenement en het algehele imago van uw bedrijf goed kunnen begrijpen.
Z

VISAGIE

Onmisbaar bij elke professionele productie. Niet alleen bedoeld om de buitenkant te verzorgen, maar ook om het eigen vertrouwen een boost te geven. Je weet dat je het kan, en nu weet je ook zeker dat je er op jouw best uitziet. Iedereen heeft zijn of haar onzekerheden, maar onze visagiste maakt daar een einde aan. Ze werkt blemishes weg en verhelpt glimmende gezichten. A work of art & peace of mind.

WIE ZIJN WIJ?

Privé kennen ze elkaar al langer, en kunnen nu ook zakelijk door één deur. Allemaal een kracht in hun eigen vakgebieden, en nu vormen ze een hechte crew.

Eric Colin

Eric Colin

(videografie, audioproductie, design)

Als zelfstandig ondernemer, heeft Eric altijd de vele facetten van het bedrijfsleven zich eigen gemaakt. Dat uit zich nu in zijn rol als duizendpoot bij Exposure Media. Naast cameraman en editor/designer, is ook een rol als webmaster, IT-man, muziekproducent, sound engineer, en audiosoftware-ontwikkelaar voor hem weggelegd.

Mahi Xenakis

Mahi Xenakis

(visagie & styling)

Vanaf haar jongste jaren kon Mahi zich overtuigend naar anderen toe helemaal uitleven met make-up, haar, en styling. Als make-up artist en beauty consultant is ze helemaal in haar element op vele evenementen en  privé opdrachten. Daarnaast geeft ze ook make-up workshops, waarbij zij haar opgedane kennis met heel veel passie deelt.

Stanley van der Hoeven

Stanley van der Hoeven

(fotografie, editor)

Creativiteit is het sterkste punt van Stanley. Ook met de camera probeert hij het hoogst mogelijke eruit te halen, hij noemt het eigenlijk schilderen met licht. Na zijn vakfotografieopleiding heeft Stanley zich in de fashion en modellenwereld genesteld. Nu past hij zijn ervaring toe in het bedrijfsleven, waar zijn creativiteit zich uit in foto’s met net dat beetje extra.

MEER WETEN?
Bel naar 020-4170030 of vul het contactformulier in.
Show Buttons
Hide Buttons