Video: Dé Hitterbal Challenge

Client: Friofood

Opdracht:

Dé Hitterbal campagne
Bezoek website: http://www.friofood.nl

Exposure Media maakt videocontent in de vorm van een bedrijfsfilm, promo of pitchvideo. In combinatie met bedrijfsfotografie en visagie kunnen we een totaalpakket aanbieden die jouw nieuwe video marketing strategie naar een hoger niveau kan tillen.

Friofood

Wij zijn Frio Food ‘inspirators’, een jong bedrijf met de expertise van mensen met jarenlange ervaring, gespecialiseerd in diepvriesvoeding. Wij hebben een portfolio van eigen en exclusieve merken in het diepvriessegment. In het foodservicekanaal hebben wij onder andere exclusief het merk Barilla pasta’s en sauzen en in het retailkanaal bijvoorbeeld Häagen Dazs ijs. Alle andere mooie en onderscheidende merken vindt u elders op deze website. We hebben ook concepten voor de foodservicemarkt én retailmarkt. Onze eigen merken produceren wij zelf in verschillende fabrieken wereldwijd. Wij kopen niet zomaar producten in, wij gaan zelf op zoek naar interessante producten uit binnen en buitenland die we kunnen introduceren in de Benelux.

Stinger VIP

Na maanden van ontwikkeling is er nu een nieuwe variant op de vertrouwde bitterbal. Dé Hitterbal is krokant van buiten en pikant, romig en oranjerood van binnen, maar bovenal: verrassend lekker. Een écht oer-Hollands product, ambachtelijk en met liefde bereid in het Brabantse Helmond. Met dezelfde beleving en kwaliteit van de klassieke bitterbal, en het beste rundvlees als basis voor deze heerlijke nieuwe frituursnack. En dat proef je, vanaf de eerste krakende hap.

Show Buttons
Hide Buttons