Video: Fleet Complete official opening

Client: Fleet Complete

Opdracht:

Impressie van de officiële opening van het nieuwe kantoor in Utrecht.

Bezoek website: http://www.fleetcomplete.nl

Exposure Media maakt videocontent in de vorm van een bedrijfsfilm, promo of pitchvideo. In combinatie met bedrijfsfotografie en visagie kunnen we een totaalpakket aanbieden die jouw nieuwe video marketing strategie naar een hoger niveau kan tillen.
Kijk naar de mogelijkheden en prijzen: Klik hier!

ONS VERHAAL

Fleet Complete (formeel Complete Innovations) werd opgericht in 1998 en in 2000 tot een vennootschap gevormd door Tony Lourakis & Andrew Merisanu. De onderneming was oorspronkelijk bedacht om tegemoet te komen aan de behoeften van de koeriersdienstensector, maar is snel gegroeid en breidde zich uit over meerdere branches, inclusief distributie, transport en buitendienst. Wat Fleet Complete succesvol maakte is haar geïntegreerde aanpak van klantbehoeften, het leveren van oplossingen in één uitgebreid telematicaplatform dat schaalbaar is voor ieder formaat onderneming. 

anti-aging injectables

Met haar cultuur van innovatie en kwaliteit heeft Fleet Complete genoten van doorlopende groei, versterkt door krachtige samenwerkingsverbanden, doorlopende productontwikkeling, talent van topklassen en een drive om leidend te zijn in de branche. Dankzij zijn gedegen bedrijfsstrategie en unieke waardepropositie blijft het bedrijf in hoog tempo nieuwe internationale markten betreden. Het behoort momenteel tot de grootste spelers in Europa, de Verenigde Staten, Mexico en Australië.

Show Buttons
Hide Buttons