Video: iambusiness.nl lancering

Client: iambusiness b.v.

Opdracht:

Registratie van de iambusiness event launch.
Bezoek website: http://www.iambusiness.nl

Exposure Media maakt videocontent in de vorm van een bedrijfsfilm, promo of pitchvideo. In combinatie met bedrijfsfotografie en visagie kunnen we een totaalpakket aanbieden die jouw nieuwe videomarketingstrategie naar een hoger niveau tillen. Kijk naar de mogelijkheden en prijzen: Klik hier!

IAMBUSINESS ZAKELIJK NETWERK

Als u lid word van iambusiness, helpen wij u een handje met uw persoonlijk imago. Wij zorgen dat het iambusiness foto- en video team een professionele shoot doet van uw persoon op een nader te bepalen locatie. Hiermee krijgt u een aantal foto’s die te gebruiken zijn voor uw iambusiness profiel en u krijgt de gelegenheid om een video op te nemen met een persoonlijke en/of zakelijke ‘pitch’. Dit doet u natuurlijk in een pak op maat van Roparo Mastertailors, welke u eveneens van ons krijgt aangeboden bij een iambusiness lidmaatschap. En mocht u gaan uiteten met uw relaties, dan zorgen wij ervoor dat u bij meer dan 500 restaurants 25% korting krijgt op de gehele rekening inclusief drank!
Wij geloven dat naast het direct communiceren met gelijkgestemden, dit moet gebeuren onder bijzondere omstandigheden. Hierin is iambusiness uniek! Wij organiseren een aantal keer per jaar spraakmakende en onvergetelijke evenementen, die vrij toegankelijk zijn voor onze leden. Tijdens deze evenementen, die verder gaan dan een biertje en een bitterbal, ontstaan samenwerkingen. De gezamenlijke ervaring zorgt een drempelverlagende werking. En naast de live ontmoetingen met mede-ondernemers of decision makers uit het bedrijfsleven, heeft iambusiness een uniek interactief online platform ontwikkeld. Dit platform brengt eveneens, op basis van een algoritme, mensen bij elkaar. Op het moment dat het systeem een relevante match heeft gedetecteerd, ontvangt u hiervan via email en sms een notificatie van. Uiteraard is het via het platform ook mogelijk om direct contact te leggen met andere relevante leden. Dus geen lastige secretaresses of andere belemmeringen meer om direct zaken te doen!
Show Buttons
Hide Buttons