Video: Indo Business Club

Client: Solve Marketing

Opdracht:

Impressie van de Indo Business Club, gehouden in ‘Het Indisch Veerhuys’ te Almere.
Bezoek website: http://www.indobusinessclub.nl/

Exposure Media maakt videocontent in de vorm van een bedrijfsfilm, promo of pitchvideo. In combinatie met bedrijfsfotografie en visagie kunnen we een totaalpakket aanbieden die jouw nieuwe video marketing strategie naar een hoger niveau kan tillen.
Kijk naar de mogelijkheden en prijzen: Klik hier!

 

WAT IS ONS DOEL?

De Indo Business Club is een netwerkorganisatie voor en door professionals, die haar leden op uiteenlopende manieren ondersteunt en faciliteert bij succesvol ondernemen en samenwerken. Met onze activiteiten creëren wij een platform waarop Indische en Molukse mensen met een zakelijke oriëntatie elkaar ontmoeten.
De Indo Business Club is in 2008 opgericht door Koos Lefeber als social network group van LinkedIn. Sinds 23 maart 2016 is onze rechtsvorm een stichting.

‘T INDISCH VEERHUYS

De Indische cultuur is er een van delen. Wanneer men eten deelt, worden zij aan elkaar verbonden. Geheel volgens Indische traditie bestaat ons menu dan ook uit uitgebreide rijsttafels, Indonesian streetfood, traditionele saté en kleine gerechtjes om zelf je menu samen te stellen.

indo business club
Onze activiteiten kenmerken zich door sfeer, warmte en een uniek thuisgevoel: Indo + Business + Club. Zakelijk gaat bij ons altijd samen met informeel, gezellig, persoonlijk en laagdrempelig. Dat zie je terug in de evenementen die wij organiseren zoals het Indo Business Café (netwerkborrel) en de Ronde Rijsttafel.
De Ronde Rijsttafel is een mix van inspirerende gastsprekers, gefaciliteerd netwerken en Indonesian cuisine.

De Indonesia Business Desk vervult een brugfunctie in het zakelijk verkeer tussen Nederland en Indonesië. Wij werken hierbij samen met een keur aan partners waaronder de Indonesische ambassade.

Show Buttons
Hide Buttons