Video: Kraamzorg mama webvideo

Client: Kraamzorg Mama

Opdracht:

De inzet van video voor toepassing in de diverse secties van de Kraamzorg mama website.

Bezoek website: http://www.kraamzorgmama.nl

Exposure Media maakt videocontent in de vorm van een bedrijfsfilm, promo of pitchvideo. In combinatie met bedrijfsfotografie en visagie kunnen we een totaalpakket aanbieden die jouw nieuwe video marketing strategie naar een hoger niveau kan tillen.
Kijk naar de mogelijkheden en prijzen: Klik hier!

ALLES WAT JE OVER ONS MOET WETEN

Je bent zwanger en er komt van alles op je af. Je zoekt de beste kraamzorg organisatie met de juiste kennis en ervaring. Wij begrijpen dat! Onze organisatie staat al jaren goed aangeschreven bij cliënten, verloskundigen en álle zorgverzekeraars. Dit komt doordat wij werken met mensen die de kraamzorg en de kraamvrouw goed begrijpen, professionele en ervaren kraamverzorgenden die met hun hart werken. Je kunt er dus van uitgaan dat je kraamzorg bij ons altijd goed geregeld is.

kraamzorg

Alles wat je over ons moet weten
Wij komen bij jou thuis en begrijpen dat we ons moeten aanpassen. Geen wens is te gek. Het is tenslotte jouw huis, jouw kindje en jouw kraamtijd. Tijdens het intakegesprek zal de zorgconsulente al je wensen vastleggen in een zorgplan(boekje). Na de bevalling werkt de kraamverzorgende met dit boekje zodat ze precies weet waar ze rekening mee moet houden. Heb je bijvoorbeeld andere kinderen die naar school moeten? Wil je dat jouw kraamverzorgende rekening houdt met bepaalde culturele of religieuze normen en waarden? Liever schoenen aan of uit bij jou thuis? Of een kraamverzorgende die om kan gaan met jouw hond of kat? Geen probleem, jouw wensen, onze zorg! Ook vertellen we je wat je van onze kraamverzorgende kan verwachten.

Show Buttons
Hide Buttons