Mini-portret: Frans Broekhuizen

Client: Stichting Nusantara

Opdracht:

Mini-portret van Frans Broekhuizen (arts MBA & Raad van Bestuur). Bezoek website: https://nusantara.nl/

Exposure Media maakt videocontent in de vorm van een bedrijfsfilm, promo of pitchvideo. In combinatie met bedrijfsfotografie en visagie kunnen we een totaalpakket aanbieden die jouw nieuwe video marketing strategie naar een hoger niveau kan tillen.
Kijk naar de mogelijkheden en prijzen: Klik hier!

GASTVRIJHEID

Iedereen kent wel de Indische gastvrijheid. Gastvrijheid in de zorg maakt onderdeel van onze kernwaarden en wij streven er met ons allen  ernaar om dit voelbaar te maken in al onze geledingen. Warme professionele zorg, Indische warme hartelijkheid, een begrijpende houding met respect voor de eigen unieke waarden en normen van de Indische cultuur.
mini-portret
Stichting Nusantara Zorg is een cultuurspecifieke zorginstelling. Zij is ontstaan uit verschillende instellingen die in 1958 klaarstonden om de mensen op te vangen die vanwege de dekolonisatie van Indonesië naar Nederland waren gekomen. Deze mensen werden ouder en hadden zorg en verpleging nodig.

In de afgelopen jaren is het zorgbeleid voor ouderen en volwassenen door de overheid en de zorgkantoren drastisch veranderd. Het is gericht op vermindering van het aantal verzorgingshuizen en het voorkomen van groei van capaciteit van verpleeghuisplaatsen. Voorts is het beleid erop gericht dat ouderen zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen, al dan niet met behulp van mantelzorg en vormen van (extramurale) thuiszorg.

Show Buttons
Hide Buttons