Video: iambusiness.nl pitch

Client: ONE Business

Opdracht:

Registratie van de businesspitch van commercieel directeur Matthieu van der Heiden. ONE Business is onder andere uitgever van Elsevier Weekblad, Juist, Stijl en beurs.nl.

Bezoek website: https://www.onebusiness.nl

Exposure Media maakt videocontent in de vorm van een bedrijfsfilm, promo of pitchvideo. In combinatie met bedrijfsfotografie en visagie kunnen we een totaalpakket aanbieden die jouw nieuwe video marketing strategie naar een hoger niveau kan tillen.
Kijk naar de mogelijkheden en prijzen: Klik hier!

ONE BUSINESS / ELSEVIER

ONE Business is een jonge en ambitieuze organisatie die is opgericht in 2016. Ook al bestaan wij pas kort onder deze naam, wij leveren met onze merken al ruim 70 jaar breed gewaardeerde content aan de economische en bestuurlijke ruggegraat van Nederland. Ons lezerspubliek bestaat uit hoogopgeleide professionals die een eigen bedrijf managen of een andere prominente leidinggevende of bestuurlijke rol spelen.

elsevier

Meer dan honderd medewerkers ontwikkelen bij ONE Business hoogwaardige en relevante content, die online en via print, social media en events wordt gedistribueerd. Met onze nuchtere en analytische blik bieden wij inzicht in complexe maatschappelijke en financiële vraagstukken. Hoezeer dat wordt gewaardeerd, blijkt uit het stabiele bereik van onze producten onder kapitaalkrachtige doelgroepen.

Wij bieden adverteerders de mogelijkheid om deze specifieke doelgroepen direct te bereiken. Naast onze bekende producten ondersteunen we ook de ontwikkeling van native-campagnes, maken we content op maat, vinden én nurturen we relevante leads, en ontwikkelen we gave events. Wat we leveren, hangt uiteraard af van uw wensen.

Show Buttons
Hide Buttons