Video: Poco Gitano muziekclip

Client: Poco Gitano

Opdracht:

Multicamera vastlegging van de Poco Gitano live muzieksessie. Bezoek website: https://nl-nl.facebook.com/pocogitano?ref=stream

Exposure Media maakt videocontent in de vorm van een bedrijfsfilm, promo of pitchvideo. In combinatie met bedrijfsfotografie en visagie kunnen we een totaalpakket aanbieden die jouw nieuwe video marketing strategie naar een hoger niveau kan tillen.
Kijk naar de mogelijkheden en prijzen: Klik hier!

MUZIEKVIDEO

Poco Gitano gaat over een zoon van een zigeunerfamilie uit Spanje en daarin staat gitaarspel volgens de traditionele flamenco en rumba muziek centraal. Ook wordt een inzicht gegeven in de cultuur van de zigeuners, een volk waarvan de meeste kinderen — en ouder — geen weet van hebben of begrijpen. Deze educatieve musical wordt in het Nederlands gezongen, met hier en daar wat Spaanse en Franse woordjes. Interactiviteit met kinderen in uitbeelding en zang maken hiervan een musical voor jong en oud : Lerend muziek beleven en lezen.
poco gitano muziekclip

Educatieve en interactieve muziekvoorstelling voor scholen en sociaal culturele projecten. Basis : boek Poco Gitano begeleid met originele flamenco rumba.

Poco Gitano is:

Us Inen
Dyan de Rochemont
Ed Beerepoot
Nettie Keirsgieter
Yvon Corazon

 

Een muziekvideo maken is een specialistische taak. Je hebt niet alleen te maken met video, maar ook audio. Ga je het playbacken, of betreft het een live opname? Moet het in 1 take of gaan we meerdere takes samenvoegen? Exposure Media heeft een achtergrond in audio engineering, en heeft muzikanten aan boord. Wij denken dus mee voor het beste resultaat.

Show Buttons
Hide Buttons