Video: Quote - Spieren voor Spieren

Client: iambusiness

Opdracht:

Het duurste voetbalelftal ooit (2,5 miljard) speelt onder leiding van Louis van Gaal tegen Oud-Oranje om geld op te halen voor de stichting Spieren voor Spieren. Mede mogelijk gemaakt door zakenblad Quote.

Exposure Media maakt videocontent in de vorm van een bedrijfsfilm, promo of pitchvideo. In combinatie met bedrijfsfotografie en visagie kunnen we een totaalpakket aanbieden die jouw nieuwe video marketing strategie naar een hoger niveau kan tillen.
Kijk naar de mogelijkheden en prijzen: Klik hier!

Spieren voor Spieren

Er zijn 20.000 kinderen in Nederland met een zeldzame spierziekte. Spieren voor Spieren droomt van een wereld waarin kinderen niet langer lijden aan of onder een spierziekte. Met partners, met sportieve acties en evenementen én met de inzet van topsport- en kind ambassadeurs wordt zoveel mogelijk geld opgehaald. Dit geld wordt besteed aan onderzoek en aan diagnostiek, behandeling en zorg in onder andere het Spieren voor Spieren Kindercentrum in Utrecht. Maar ook aan hulpmiddelen en mooie evenementen die een beetje geluk brengen voor kinderen met een spierziekte en hun gezinnen.

masters of lxry

Contact Spieren voor Spieren

Pand Zuid, 4e etage
IJsbaanpad 9-11
1076 CV Amsterdam

Telefoon: 020 26 11 782
E-mail: spieren@spierenvoorspieren.nl

Show Buttons
Hide Buttons