Video: Promotiefilm Indische verzorgingstehuizen

Client: Stichting Nusantara

Opdracht:

Promotiefilm maken die laat zien hoe de bewoners hun wereld beleven. Waar draait het om bij Nusantara en zou je er zelf willen wonen?

Bezoek website: http://www.nusantara.nl

Exposure Media maakt videocontent in de vorm van een bedrijfsfilm, promo of pitchvideo. In combinatie met bedrijfsfotografie en visagie kunnen we een totaalpakket aanbieden die jouw nieuwe video marketing strategie naar een hoger niveau kan tillen.
Kijk naar de mogelijkheden en prijzen: Klik hier!

STICHTING NUSANTARA: DE BESTE WARME EN CULTUURSPECIFIEKE ZORG

Of u nu Zorg thuis bij u en Zorg thuis bij ons ontvangt in een van onze locaties, onze medewerkers bieden overal dezelfde Indische warme hartelijkheid, een begrijpende houding met respect voor de eigen unieke waarden en normen van uw cultuur.

Exposure Media maakte een promotiefilm in documentaire stijl verdeeld over drie dagen. In totaal werden drie verzorgingshuizen bezocht; in Bussum, Almere en Ugchelen. Hier werd de hartelijke en verwelkomende Indische sfeer opgesnoven en vastgelegd. Een unieke visie op het leven in een Indische verzorgingsinstelling. Zou je hier straks ook willen wonen?

stichting nusantara
Thuis blijven wonen, ook als u ziek bent of een dagje ouder wordt, kan vaak de meest ideale situatie zijn. Partner, familie en buren kunnen dan bijspringen als het nodig is. Als het met deze hulp niet meer gaat, kunnen de wijkteams van Nusantara u ondersteunen. ZENI biedt zelfs hulp bij uw administratie of staat u bij als er maatschappelijke problemen zijn. Mocht het nodig zijn dan kan Nusantara 24-uurszorg en/of verpleging bieden. We verzorgen zo mogelijk uw maaltijd, waarbij u kunt kiezen uit een Indische of Hollandse maaltijd. Deze volledige verzorging wordt officieel het VPT (volledig pakket thuis) genoemd. Daarbij kunt u ook gebruik maken van de dagbesteding op een van onze locaties. U kunt precies aangeven welk onderdeel van de mogelijke zorg u wenst. Deze vorm van verzorging wordt officieel MPT (modulair pakket thuis) genoemd. Met een PGB (persoonsgebonden budget) is de afname van ondersteuning en zorg thuis bij u, ook mogelijk.

Kort samengevat zijn de volgende vormen van zorg thuis bij u mogelijk:

• Huishoudelijke hulp – hulp bij het dagelijkse huishouden

• Individuele begeleiding thuis – als u niet meer alles zelf kunt organiseren

• Persoonlijke verzorging – ondersteuning bij uw dagelijkse verzorging

• Verpleging – verpleging als gevolg van ziekte, operatie of handicap

 Respijtzorg/logeeropvang – 24/7 beschikbare kamers om uw mantelzorger(s) regelmatig of incidenteel te ontlasten, zowel in de avond en/of nacht

 Dagbesteding – een laagdrempelige voorziening waar door middel van een in het zorgleefplan vastgesteld persoonlijk toegesneden dagprogramma wordt geboden. Het programma omvat structuur, ritme en cultuurspecifieke activiteiten. Sociale contacten kunnen worden opgebouwd en onderhouden

 Cliëntondersteuning – ondersteuning door middel van informatie, advies en ondersteuning die bij bijdraagt aan het versterken van zelfredzaamheid en maatschappelijke participatie

Show Buttons
Hide Buttons